Club de Discuții Economice ASEM 2010-2011

Centrul Național pentru Susținerea Inițiativelor Europene în Moldova anunță lansarea

Clubului de Discuții Economice ASEM

2010 – 2011

Luând în considerație interesul pe care l-au manifestat membrii pentru proiectul în cauză anul precedent, am decis continuarea acestuia și în anul 2010-2011 de învățământ. Noi avem drept scop de a spori participarea studenților la activitatea de cunoaștere a procesului real de activitate economică derulat în Republica Moldova, pentru a permite aplicarea ulterioară a acestor cunoștințe în practică.

Te îndemnăm să fii parte a CDE ASEM! Iar pentru a fi în pas cu activitățile noastre nu trebuie decât să te abonezi la NEWSLETTERS. Pentru asta e suficient să introduci adresa de email în boxa ”CDE Newsletters” din colțul drept pe pagina de blog a Clubului:

http://clubeconomic.wordpress.com/

Dacă ai întrebări sau sugestii, contactează-ne la clubeconomic@gmail.com

Advertisements

6 comments

 1. Nu e un comentariu, ci mai degrabă un îndemn pentru cei care încă nu ştiu “cu ce se mănâncă” CDE ASEM. Oameni buni, nu rataţi ocazia de a cunoaşte oameni noi, interesanţi, inteligenţi, ingenioşi… (şirul poate continua la nesfârşit). Totodată, înscriindu-vă în rândurile acestui club, veţi avea posibilitatea de a discuta “pe viu” cu personalităţi notorii din diferite domenii de activitate. Şi nu numai! Veţi putea să le adresaţi şi întrebări!
  Merită să răspundeţi provocării! Veţi avea doar de câştigat!
  P.S. Nătăliţa, îţi doresc din toată inima ca acest proiect să se dezvolte cât mai mult şi să aibă cât mai mulţi adepţi inteligenţi! Succese!

  Like

  1. Mulţumesc mult, Tatiana! 🙂

   CDE-ul este într-adevăr un proiect tare pentru cei care vor mai multe să cunoască din domeniul economic, dar nu e suficient să ţi se ofere aşa oportunităţi, trebuie să mai şi ai dorinţă să profiţi de ele 🙂

   Ieri am început promovarea CDE-2 şi, la drept vorbind, sunt tare bucuroasă să văd că suntem aşteptaţi: am primit şi telefoane astăzi de la doritorii de a se înscrie la CDE, propuneri de parteneriate chiar 🙂 La noi merge totul bine, şi sper chiar sâmbăta asta (18 sept.) să re-lansăm proiectul 🙂

   Like

 2. o intrebare, daca suntetzi asha un club super puper ciotkos de ce nu va facetzzi macar un site ca lumea?
  un site este ca si fata acestei organizatzii.
  atzi facut un blog pe wordpress.org de 3 capishi, imi inchipui ce fel de ong reprezinta CDE-u vostru… tadam!

  Like

  1. Alex, scopul clubului nu este promovarea acestuia, nu este scop out-putul direct, ci instruirea membrilor, interactiunea cu invitati interesanti. Blogul este metoda de prezentare a rezultatelor zi de zi si de postare a anunturilor. Si inca ceva: CDE nu e ong. Este grup de initiativa si proiect. Site-ul ar fi o idee foarte buna, insa, pentru asta trebuie sa crestem, stimate Alex. Asta acum si facem: crestem! …in pofida unor critici atat de “constructive” ca cea expusa de tine precedent.

   Vrei sa spui ca lipsa site-ului face irationala si inutila existenta CDE-ului?

   Like

   1. Natalia Bejan · ·

    Eu cred că o să avem şi noi cândva un site de invidiat 🙂 …când o să ajungem să creştem suficient de mari 😉

    Like

  2. Alex, aşa cum o mulţime de tineri, de la diferite facultăţi şi diferite universităţi, renunţă la unele activităţi în favoarea şedinţelor Clubului, de ce un tânăr specializat în IT nu ar veni cu iniţiativa de a face un site?
   E uşor a face critici… Vino măcar la o şedinţă şi vei vedea ce se face acolo şi ce zice lumea. După asta, apucă-te şi comentează!
   P.S. Te asigur că la aceste şedinţe e mult mai interesant decât la majoritatea şedinţelor organizate de unele instituţii, cum ar fi parlament, guvern……….

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: