North, South Korea exchange fire

Ură, dispreț. Dorință de a supune pe toți ceilalți care-ți sunt ”inferiori” doar pentru că tu așa decizi să-i vezi! Și oameni simpli care mor din cauza orgoliului altora. Nuștiu dacă avea dreptate Vanga prezicând începutul celui de-al treilea război mondial în noiembrie 2010, dar cert e că nu doar un schimb de arme azi a a avut loc… să fii în gălăgie de gloanțe sau să aștepți secundă cu secundă să-ți cadă o chestie în grădină care să distrugă nu țări, nu continente, ci până și microbi?…

Nu am idee куда катется мир, dar cert e faptul că nu dă dovadă de multă prudență și nici de cea mai simplă omenie… Dorința de putere și acăpărare e într-atât de mare… că unui om sau grup de oameni, guverne a sute de țări nu-i poate sta în cale.

23.11.10: Korea de Nord a atacat Korea de Sud. Iar în Korea de Sud sunt trupe americane cu peste 28.000 soldați. Încă un război. (?)

Korea’s Crash on Yahoo_News

North Korean Artillery_ article on Statford

Advertisements

2 comments

 1. 28.000 de soldaţi americani sunt un fleac. Sunt milioane de soldaţi coreeni, de ambele părţi ale frontierii gata oricînd să intre în conflict armat. 😦

  Like

  1. Natalia Bejan · · Reply

   Da, desigur, cateva mii de soldati nu reprezinta nimic din punct de vedere numeric. Dar am indicat anume prezenta americanilor ca motiv pentru declansarea unui conflict de proportii. In cazul declansarii unui razboi, evident ca se vor forma tabere… din momentul in care SUA este in una din ele, deja razboiul devine mondial.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s